2021-09-26 465 views
今日兩口子去行下街搵食,有啲想食牛, 好似有3間,但一間係火鍋放題一間係燒肉放題我哋仲話減緊肥(well, 係口號黎)所以都係食單點叫就算。2個人,2個餐(一個普通set, 一個+錢升級左飯),2杯野飲(1杯係叫啤酒好)要加1,大約$270呢度都幾得意,全部要用QR code自助落單呢度幾好環境幾大,4-6人聚埋食都有長枱,同埋佢都算好乾淨。因為韓燒有時好驚個地板呀,枱面係 油淋淋。上菜快,以下就係全部嘅嘢食個套餐包埋一個前菜小食( 係菠菜同)豆芽 同埋一碗 蛋花湯, 仲有個沙律。個薯蓉, 我實在覺得太heavy同埋加咗芝麻醬好難食,omg 。沙律完全冇問題。其他食家講個牛舌幾好味,我都真係試咗又真係幾好味🤣👍🏻我揀咗鹽燒~焫焫焫焫焫著我掛住食, 都係叫老公影相send畀我用🖖🏻老公係食牛肋骨,都好食。但我 鍾意食牛舌多啲因為可以燒到脆脆地🤭🤤🤤🤤🤤🤤呢個係加錢升級嗰個溫泉蛋飯, 佢份量大約係兩個飯再撈個蛋其實勁咸, 好彩我係叫左白飯, 然後再將我個白飯都撈落去, 先至冇咁鹹。so far 加埋烤肉點醬鹹鹹香香咁都幾好🤤但係 有個唔知 焦糖啤酒,我老公叫左,omg 伏黎既。我覺得大班4

今日兩口子去行下街搵食,
有啲想食牛, 好似有3間,
但一間係火鍋放題一間係燒肉放題
我哋仲話減緊肥(well, 係口號黎)
所以都係食單點叫就算。

2個人,
2個餐(一個普通set, 一個+錢升級左飯),
2杯野飲(1杯係叫啤酒好)
要加1,大約$270

呢度都幾得意,全部要用QR code自助落單

因為韓燒有時好驚個地板呀,枱面係 油淋淋。

上菜快,以下就係全部嘅嘢食

沙律完全冇問題。

其他食家講個牛舌幾好味,
我都真係試咗又真係幾好味🤣👍🏻
我揀咗鹽燒~

焫焫焫焫焫著

我掛住食, 都係叫老公影相send畀我用🖖🏻
老公係食牛肋骨,都好食。
但我 鍾意食牛舌多啲因為可以燒到脆脆地🤭🤤🤤🤤🤤🤤

但係 有個唔知 焦糖啤酒,我老公叫左,omg 伏黎既。

我覺得大班4-6個朋友黎都幾好!
兩口子也是岩拍拖。

♈ Aris