全港最難食石燒牛扒 — Triple Steak▫️三拍子牛扒300g($109)已經整到得5成熟都難趙到!好似訓練牙力!勁難咬!肉質好鞋😢啲筋位都好多…食每一啖好懷疑人生😨但不過肉味夠濃郁…▫️西冷牛扒300g($175)我朋友叫咗西冷牛扒,本身佢話唔好食,話個肉質好似食緊百潔布咁😂我食咗一嚿之後都咁覺得😂😂 仲硬過我條命😂▫️出邊仲有免費自助沙律吧,有沙律湯飯等任拎,不過個湯嘅味道又係奇奇怪怪,而且牛扒嘅醬汁又唔好味🤷🏻‍♀️▫️地址:三ステーキ Triple Steak深水埗欽州街52-54號平安大廈地舖。灣仔克街6號廣生行大廈B座地下B3號舖。▫️#goeat深水埗#goeat灣仔#灣仔美食#深水埗美食#牛扒#goeat伏食#triplesteak#steakholic#steakbar
全港最難食石燒牛扒 — Triple Steak
▫️
三拍子牛扒300g($109)
▫️
西冷牛扒300g($175)
地址:
三ステーキ Triple Steak
深水埗欽州街52-54號平安大廈地舖。
灣仔克街6號廣生行大廈B座地下B3號舖。