朋友表示食盡香港拉麵,黑龍既牛筋沾麵係全港最好食,梗係要去試下啦!開左鋪個幾鐘沾麵同大部分拉麵已經賣哂,果然好受歡迎👍🏻┄┅┄┅┄┅┄┅┄𖣒 牛筋𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌沾麵 $98個湯真係超濃郁既牛味,但一d膻味都冇,反而係越食越好食!如果覺得太鹹可以加d熱湯沖淡少少,但我覺得岩岩好。牛筋好入味好腍,但份量可以多d😢 沾麵彈牙又掛湯,鍾意唔同口感,甚至要凍/熱都可以request!男朋友食到讚不絕口~評分:🌕🌕🌕🌕🌕-𖣒 柚子檸檬鹽拉麵 $88拉麵我就覺得比沾麵失色少少,不過都係好好味🤤 湯底係雞白湯,加左檸檬係面,所以啖啖都有檸檬既清香味。我一直都食唔到柚子味,原來d柚子皮係哂個底到…記得食之前要撈勻個湯😂 上面仲有2-3塊雞肉,雖然係幾嫩滑,但薄同細塊到一個點。。評分:🌕🌕🌕🌕🌘-呢到既湯底真係好出色,濃既做到濃而不膩,清既又可以取其精華而唔會淡到水咁!唯一要彈既就係料真係少左d。
┄┅┄┅┄┅┄┅┄
𖣒 牛筋𝑩𝒍𝒂𝒄𝒌沾麵 $98