2021-12-02 1248 views
第二次去鋒膳平時都有叫外賣😂叉燒 每次必點我prefer豬肉的👍🏼 羊腩煲(冬日菜式)啲羊肉一啲都唔羶,而且啖啖肉,冇骨架😂肉質鮮甜,又夠林。係佢地重量級製作,係溫體羊!我本身係唔食羊都食左4舊😂而且羊肉滋陰,女人食下對身體好。我諗以後只會食佢地嘅羊腩煲😄芝麻雞係彩色芝麻,好有心機🥰蛇羹(冬日菜式)我都係唔太敢食蛇🤣但都食左大半碗,好足料!裡面除咗蛇肉好粗,仲好多花膠!🥳佢用好矜貴嘅50年陳皮,聽說好難買到而且非常貴🧐但我不太好陳皮😂中意食蛇羹的都可以去試吓👍🏼蟹粉鍋巴都好食,我個人對蟹粉同鍋巴呢個配搭好喜歡,唔要白子都ok🤣 最後個碗糯米飯真係不得了👏🏼👏🏼👏🏼正!我食到咁飽都食晒,仲想食多碗。
第二次去鋒膳
平時都有叫外賣😂
叉燒 每次必點
我prefer豬肉的👍🏼
羊腩煲(冬日菜式)

芝麻雞係彩色芝麻,好有心機🥰

蛇羹(冬日菜式)

叉燒
金蠔鮑魚生菜包