之前經過都好想試下食, 今次終於約到朋友一齊食! 臨近地鐵站, 步行少於十分鐘分鐘就到達餐廳, 算是十分方便。 地方寬闊, 有格調,雖然我哋冇坐吧枱,但自己自成一角也很好,是傾心的好地方。我地叫左大蝦二人餐, 以鐵板燒嚟講算係性價比比較高! 人均三百幾,食到四餸一飯一湯, 是入門鐵板燒必選!先講講主角大蝦燒, 真的是大大隻, 蝦有蝦味, 又很彈牙, 食得出是新鮮的食材。最喜歡是燒安格斯牛粒,大細粒切得啱啱好,啖啖肉,有燒香了的牛肉味~同樣是夠juicy 燒得剛剛好。比目魚沒有骨, 啖啖肉, 外脆脆的煎香味~相當爽口。 炒飯炒的很乾爽 , 粒粒分明, 入邊有粒粒蝦籽,配合其他配料很相配。 上菜時是香噴噴的,令人胃口大開~總括來說, 由環境、地點、食物類、價錢到服務, 性價比相當高。

比目魚沒有骨, 啖啖肉, 外脆脆的煎香味~相當爽口。