2013-04-13 1203 views
朋友生日約打邊爐, 話想試一試新餐廳, 揀左太子的北斗翁餐廳環境舒適, 唔多似火鍋店, 反而似日本餐廳, 仲有梳化卡位, 不過今次人多, 坐唔到講返野食先我們叫左椰子雞鍋, 牛肉(免費), 水餃, 響鈴, 蝦滑拼墨魚滑, 芝士墨魚麵, 豬潤, 珊瑚蚌, 年糕袋, 黑柏菜, 冰豆腐, 菜籃椰子雞鍋, 有半隻雞, 感覺好抵, 好香椰子味, 唔太鹹牛肉, 原來而家做緊星期一至四免費試食牛肉, 我們5個人, 送一碟細的, 牛肉好淋好好食~~響鈴, 又鬆又脆, 不過同椰子湯好似唔係好夾 年糕袋, 黑柏菜, 平時火鍋店比較少見的食材, 貪得意試下, 都OK水餃, 差不多BB仔拳頭咁大, 朋友數過有3隻蝦係入面蝦滑拼墨魚滑, 唔錯, 雙拼份量都唔少芝士墨魚麵, 真係有芝士味, 質感同魚麵差不多豬潤, 珊瑚蚌, 都好新鮮; 冰豆腐, 好厚一塊, 超級吸湯 菜籃, 份量好大, 有生菜, 娃娃菜, 白菜仔, 幾種唔同的菇, 見差不多台台都有點 餐廳做緊的優惠, 宵夜8折仲送鮑魚, 有機會再試下
朋友生日約打邊爐, 話想試一試新餐廳, 揀左太子的北斗翁

講返野食先
椰子雞鍋, 有半隻雞, 感覺好抵, 好香椰子味, 唔太鹹
響鈴, 又鬆又脆, 不過同椰子湯好似唔係好夾

水餃, 差不多BB仔拳頭咁大, 朋友數過有3隻蝦係入面

蝦滑拼墨魚滑, 唔錯, 雙拼份量都唔少

芝士墨魚麵, 真係有芝士味, 質感同魚麵差不多

餐廳做緊的優惠, 宵夜8折仲送鮑魚, 有機會再試下
Other Info. : 送牛肉外, 用匯豐信用卡仲有9折
2013-04-11
Dining Offer