無論任何時候都係最啱食火鍋㗎喇!🤪 這間火鍋店位於旺角,火鍋可以任飲任食2.5小時,今次平日夜晚上到去食,發現好多人都去食,餐廳環境都幾大,佔地全層,食物選擇都幾多,又沒有漏單,而且上菜都好快!😙今次選了平日晚上時段成人每位$198,而且全日免收加一,呢個set可以任食雪花肥牛/肩胛肉眼/廣島蠔/黑毛豬梅花,6點前入座 或8點前離座,每位仲可以減多$10!🥘湯底 有美人鍋和重慶雞煲供選擇,今次我叫咗美人鍋,入邊有花膠和雞件,雞件幾嫩滑,仲有大大件花膠,好滋補!😎👍🏻重點推介:▪️ 🐮雪花肥牛/🐮肩胛肉眼/🐏羊肉片薄切牛肉牛味香濃,仲唔會好多肥肉,食多幾碟都唔怕啦!🤪 羊肉片唔會好羶,肉質嫩滑!▪️ 海鮮 - 🦪廣島蠔/🐟 脆鯇骨腩/青口廣島蠔和青口幾大隻同飽滿,脆鯇骨腩肉質爽嫩,都幾新鮮,我encore咗幾次! 其他配料:▪各種丸類、手工餃子、鴨血、老油條、水魷魚等等▪🥬蔬菜 - 各種蔬菜、爽木耳、粟米、菇類等等▪小食 - 即食炸魚皮、涼拌麻辣鳳爪、涼拌青瓜、涼拌雲耳🍺飲品 - Asahi生啤、Somersby Apple Cider、啤酒、汽水、無糖茶、椰青水等等🍰甜品 - 雪糕/雪條/

🥘湯底

重點推介:
▪️ 🐮雪花肥牛/🐮肩胛肉眼/🐏羊肉片

▪️ 海鮮 - 🦪廣島蠔/🐟 脆鯇骨腩/青口

其他配料:
▪各種丸類、手工餃子、鴨血、老油條、水魷魚等等

▪🥬蔬菜 - 各種蔬菜、爽木耳、粟米、菇類等等

▪小食 - 即食炸魚皮、涼拌麻辣鳳爪、涼拌青瓜、涼拌雲耳

🍰甜品 - 雪糕/雪條/雪米糍,種類非常多!😝
2023-04-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$198 (Dinner)