復古味超濃既oldish,不論是門外紅磚牆,還是店內充滿懷舊風味既裝修同擺設,都讓人感受到濃濃既英倫風,好有特色既一間小店,雖然地方比較難找,但好多人都慕名而來------1. Oldish Four Cheese Beef Burger $158 8/10賣相好靚好特別🥰都係第一次見咁大片芝士,餐廳將巴馬臣芝士整成一大片薄脆,非常吸睛,鹹鹹香香,另外仲有半溶既車打芝士同水牛芝士,芝味十足,真係好邪惡🤤不過牛肉我覺得唔太juicy,雖然好厚身有彈性,但係有點乾,而麵包加左提子乾,外脆內軟,整體都算唔錯2. Thick cut French fries 8/10薯條是厚切薯條,加左少少鹽調味,檯上亦準備左茄汁比客人自行加配,咬落去幾脆身,入面軟腍腍,幾好食😋3. Avocado toast $92 8.5/10牛油果鋪滿晒成個多士☺️加左少量胡椒同埋鹽調味,多士非常脆口,而牛油果本身都好熟,所以口感都幾creamy

------

Thick cut French fries

3. Avocado toast $92 8.5/10
Avocado toast
2020-05-19
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$150 (Tea)
Thick cut French fries
Avocado toast