位於長沙灣隱世嘅鐵板燒,價錢平民,值得更多人認識佢!!👍🏻雞扒鐵板套餐套餐$138起,有齊刺身、沙律、飯、湯、魷魚筒、牛肉薄燒同自選一項燒物。坐係餐桌前望住師傅用心烹調都係一份享受,雞扒外皮香脆,師傅火候控制得相當好,配上滋味嘅炸蒜醬汁,令人垂涎三尺。刺身一小碟卻包左三款,魷魚晶凝通透,灑上七味粉也不俗。魷魚筒生熟度適中,薄燒牛肉裡面包上足量既蔥花同炸蒜粒,食落口感帶點清新不顯油膩。👍🏻牛柳套餐望住師傅手起刀落地把牛柳設成一粒粒,令我對其菜式加添左一份期望。牛柳粒份量頗多,粉嫩有嚼口,配上脆卜卜既蒜粒送飯一流,加上套餐配備嘅椰菜炒得香甜爽口,米飯香軟,口感軟韌。💡餐廳4:30後外賣自取八五折
位於長沙灣隱世嘅鐵板燒,價錢平民,值得更多人認識佢!!

👍🏻雞扒鐵板套餐

👍🏻牛柳套餐