2019-08-24 1142 views
未去食已經先被要求2小時用餐時間要還抬去到餐廳完全唔滿座 好多空抬亦唔見有客人在等位 到走的一刻仍有空抬唔明白點解要限時同咁趕整頓晚餐都感覺好趕被摧促著食2度前菜同1個主菜是同時上抬我地已經立即叫佢等我地食完這幾度菜才上dry aged beef但結果仍然係我地仲食緊的途中個牛就已經匆匆來了成件事好似好趕時間咁你有客排哂隊的話我明白亦會配合但有大把空抬又冇人等入座情況下真係冇理由要咁急速上菜加上一食完就清哂我地的碟好似唔想我地再叫再食咁所以我地原本都打算試甜品都唔叫咁想我地走 咁就早走早著建議想慢慢享受晚餐與朋友聚舊的唔好來食物質素中規中矩沒有套餐全部單點 價錢中上先來餐前麵包 勁韌又硬既不香脆亦不鬆軟 唔合格!Beef tartar | $168這個唔錯 生牛肉肉質爽嫩醬汁好味再配少許沙津菜減膩Duck Foie Gras two ways | $228鴨肝煎得好好 外面微微焦香裡面juicy再配超級脆的多士一流另外個terrine味道香濃配麵包又係無得輸Mussels with classic wine sauce | $198主菜來說份量較細而且青口都好細粒不過味道搭夠 個汁好好
未去食已經先被要求2小時用餐時間要還抬
建議想慢慢享受晚餐與朋友聚舊的唔好來

食物質素中規中矩
沒有套餐全部單點 價錢中上
先來餐前麵包 勁韌又硬
既不香脆亦不鬆軟 唔合格!
beef  tartar

主菜來說份量較細而且青口都好細粒
不過味道搭夠 個汁好好味 能帶出青口鮮味
dry  aged  rib  eye
dry  aged  rib  eye

Dry aged rib eye with potato wedges | $498
要特別稱讚薯角真係好正!
新鮮炸出夠哂熱辣辣
外脆內軟而且調味亦剛剛好 非常出色