2019-07-29 256 views
今日同朋友黎油塘呢邊覓食,佢話想打邊爐,就黎左呢度食番個午市放題!假日黎呢度食兩個鐘$198呢度應該係新開,環境都幾乾淨同舒適。☺️我地嗌左個蕃茄龍蝦海鮮湯底,蕃茄味濃郁,配上淡淡既海鮮甜味,攞嚟做火鍋湯底就啱啱好啦,值得一試! 肉類方面,啲牛肉煮得耐都唔會韌,加上係任叫所以我哋都叫咗好多🤣🤣豬肉都唔會厚又唔會薄,配合番茄湯底特別開胃!除咗一般火鍋會有嘅食材之外仲有刺身,我地叫左三文魚,鮪魚;刺身中規中矩加上放題任飲任食,菜類新鮮(尤其係金菇)、飲品種類多,所以嗰兩個鐘都食下食下過得好快😆唯一比較唔推薦既就係串燒,因為有好多串燒已經一早燒好晒喺度所以好多都已經癱倒凍哂😗但係總括嚟講都好好味🥳

呢度應該係新開,環境都幾乾淨同舒適。☺️

豬肉都唔會厚又唔會薄,配合番茄湯底特別開胃!