2019-03-24 489 views
小妹點了#法包三文治配三文魚 麵包烘得脆脆的 麵包入面有些瓜類同埋三文魚🥒整個麵包都好fresh同埋比較淡味一點 感覺都幾健康😄😀啲沙律菜都係基本野 味道正常 如果有埋個sauce會更好😝😛烤火腿芝士三文治 🐷🧀🥪雖然賣相同我想像中有點出入😂🤣但味道真係非常好👍🏽🤤很重的芝士味 而且麵包真係烘得好好味 味道會比較濃味喔 正正子‼️‼️甜品點了#Valerie 其實就係一個栗子蛋糕🌰賣相整得好靚 味道都好好好好啵😄😀 🈶️很濃郁的栗子味 差唔多到底嘅時候 食到有點脆脆🤔😄整個甜品我都好🈵️意 哩間cafe係有回頭嘅機會喔😍🤩
法包配三文魚
烤火腿芝士三文治