2019-03-18 72 views
話說今期想食意大利餐,好友推介佢公司附近的小店,此店位於荔枝角,鄰近地鐵站,小店門外吾係咁顯眼,但內裡環境卻十分舒服,夠闊落。餐前會提供餐包,枱上有支上意大利醋加橄欖油俾你點麵包,感覺又幾新鮮。個包熱騰騰,外皮脆身,絕對吾係普通現成充滿空氣既餐包。濃郁的南瓜湯,夠熱好creamy,而且賣相吾錯。芝士薯條大大條,熱辣辣,配上芝士醬,岩晒邊食邊跟朋友吹水,停吾到口,無得輸。蝦菇意大利飯,裡面有大蝦,加上檸檬汁,幾好味,意大利飯食落夠口感。最後叫左杯咖啡,加上榛果的味道,推介👍🏼👍🏼整體食物滿意,職員好親切,而且任坐吾嬲,傾計岩哂。另外,門外睇見早午餐做緊65折優惠,下次有機會上嚟再試吓pizza。

濃郁的南瓜湯,夠熱好creamy,而且賣相吾錯。

最後叫左杯咖啡,加上榛果的味道,推介👍🏼👍🏼

整體食物滿意,職員好親切,而且任坐吾嬲,傾計岩哂。