(Non-member)
2010-05-07 6 views
其實依間小店想試好耐不過無咩機會可以同女朋友一齊黎食~~~咁岩今日同女朋友食完dinner又到下雨咁咪入埋去試下law~~~,其實都幾怪無咩人得一對小情人 haha~~~心諗死火啦無咩人食會唔會唔多掂呢~~~~之後我地睇左陣menu都唔知食咩好,之後問小二有咩好介紹~~~~佢就介紹我食依到多人會食既雪花冰,但係我覺得無咩特別又唔想食凍野~~~之後佢介紹我食窩夫,拿破崙,法式焦糖燉蛋同心太軟,因為女朋友比較愛朱古力so 揀左心太軟同朱古力香蕉拿破崙wth朱古力吉士等左好耐但係都會係值既因為睇到其實都放左d心機響d食物都~~~一讚,之後味道原來同佢有既客人,唔可以一概而談~~~~~至少比人睇到有個心去做先啦~~~下次會再黎試下個d雪花冰因為summer is coming soon~~~~至於小二既服務都唔差因為佢都幾有耐心介紹d野食比我地同埋值得一讚既係我地食完之後幫我地收野既同時仲比左杯和暖水比我地沖沖口,幾細心既~~~~,分數我唔會比多因為人一定會有進步既~~~希望下次黎都會唔差~~~
其實依間小店想試好耐不過無咩機會可以同女朋友一齊黎食~~~
咁岩今日同女朋友食完dinner又到下雨
咁咪入埋去試下law~~~

• 心太軟同朱古力香蕉拿破崙wth朱古力吉士