2014-06-25 2804 views
琴晚同女朋友係旺角行街,,行到文華商場女朋友叫肚餓,就係商場搵到間放題,見環境唔錯就決定試下。去到門口問員工有冇位,佢即刻安排左我地坐低,唔駛等,可能新開張同時間尚早。坐低就梗係即刻點嘢食喇,我地一路點丫點,侍應見到我地寫左幾張就行埋嚟問我地駛唔駛order先,可以邊食邊再order,我幾鐘意呢種招呼,話曬都係計時間,嘿嘿!大概10分鐘,d嘢食就逐漸上枱,出菜時間ok喇第一樣嚟既係刺身,我地點左三文魚,魚,甜蝦,赤貝,八爪魚同鮑片,厚薄同新鮮程度都ok到炸物了,個人覺得芝麻雞亦唔可以唔叫,皮脆肉多汁,yummy ,另外女朋友對紫心丸同炸番薯讚不絕口xd,仲有燒羊架,燒得幾香又唔係太稣。呢到仲有師傅整既手制甜品,有7~8款揀!其他嘢食等大家自己去試,因為佢地款式都算多,打唔曬喇!食完頭輪就開始點第二輪,同第一輪叫既差唔多,係等嘢食時,侍應都有主動換碟,總括而言,我同我女脆友都覺價錢,食,招呼都ok,希望下次去keep 到喇!
,可能新開張同時間尚早。

坐低就梗係即刻點嘢食喇

大概10分鐘,d嘢食就逐漸上枱,出菜時間ok喇

其他嘢食等大家自己去試,因為佢地款式都算多,打唔曬喇!
Type of Meal
Dinner