2018-10-27
近排愛上放題,今次就黎到呢間都好多人食嘅極尚大瀛喜,位於yoho mall,勁方便到達我地去嘅時間係星期一嘅5:30-7:30,所以只係$200加一,同普通去兆萬食間差唔多價錢,分分鐘仲平,但質素就好好多除左新鮮嘅刺身,例如三文魚、虎蝦、鮑片、八爪魚等,仲食左唔少炸物,包括芝麻雞翼、吉列炸蠔 &榴連炸彈全部都炸得金黃色,而且脆口👍🏻仲有虎蝦天婦羅🍤&皇帝蟹棒天婦羅壽司方面,我地就食左原條穴子、蒜香牛肉&蒜香大蝦食落先發現原來第一次食穴子,個人覺得一般般🤭,相對地較愛另外兩款仲有尊貴黑松露赤蝦喺赤蝦上加黑松露真係顯得額外高貴,食落仲好match另外鵝肝帶子壽司、胡麻煙三文魚卷&喜壽司個人最推薦帶子鵝肝壽司,雖然睇落鵝肝有d迷你,但食落係勁香,外脆內軟,且入口即溶,同帶子一齊擺入口係無得輸黃金咖哩炒蟹少見放題有蟹食,仲要係咖喱,而味道係唔辣的,岩曬我燒日本紫心蕃薯仔🍠幾好食,如果再淋啲蜜糖喺面就更佳飲料方面就有勁多選擇當中呢盒係我一直想試但都未買,估唔到喺道試左甜品方面都有好多種類,有包裝雪糕雪條,仲有得自己吱個人較欣賞呢個yogurt雪糕同蜜瓜味,之後仲可以任加配料,爆珠就係不二之選最估
&榴連炸彈
全部都炸得金黃色,而且脆口👍🏻
仲有虎蝦天婦羅🍤&皇帝蟹棒天婦羅
壽司方面,我地就食左原條穴子、蒜香牛肉&蒜香大蝦
仲有尊貴黑松露赤蝦
喺赤蝦上加黑松露真係顯得額外高貴,食落仲好match
另外鵝肝帶子壽司、胡麻煙三文魚卷&喜壽司
黃金咖哩炒蟹
少見放題有蟹食,仲要係咖喱,而味道係唔辣的,岩曬我
燒日本紫心蕃薯仔🍠
幾好食,如果再淋啲蜜糖喺面就更佳
飲料方面就有勁多選擇
當中呢盒係我一直想試但都未買,估唔到喺道試左
甜品方面都有好多種類,有包裝雪糕雪條,仲有得自己吱
最估唔到係有得夾糖,真係第一次見
不得不說,自助吧仲有唔少熟食,可以喺等緊上菜期間出去拎,真係包羅萬有