2020-06-26 892 views
餐廳環境比人感覺整齊又乾淨,座位寬敞同舒適,每個爐都足以坐6個人都唔會覺得逼,抽風同樣都做得好好,唔會有油立立同好大油煙既感覺!服務都好好,Bubu一餐叫左3次更換爐既燒網,職員既態度都好好~同時食身質素都好高,完全值得encore,放入收藏餐廳中💓~.💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️至尊烤肉2人套餐 $1,598食物生鮮,擺盤、由前菜到甜品既食物質素都一D唔馬虎,呢個價錢都好好好值!套餐包括以下食品:.❤️1️⃣ 前菜拼盤 👉 含4款,每樣都好出食,仲要前菜已經附上和牛壽司就已經相當有睇頭,令人十分期待其他菜式2️⃣ 自家製牛尾湯 👉 濃濃既牛肉味,好能夠提起食慾3️⃣ Beefar's 和牛肉沙律 👉 份量一D都唔惹少,好足料~牛肉係醃牛肉,有淡淡既咸味再配酸酸地沙律醬汁既沙律,同樣係好開胃❤️4️⃣ 珍寶帶子刺身蟹肉味噌三文治 👉 帶子好新鮮! 蟹肉味噌唔算好食到蟹味,但咸咸地加帶子既鮮甜,好balance~❤️5️⃣ 4%奇跡之牛極試和牛巨切 👉 一上枱就嘩左一聲~好大塊!大過我個手掌呀!雪花分佈好平均,燒完食入口,入口即熔~Bubu舌頭都熔化了6️⃣ 極試厚切牛舌 👉牛舌火候都好重要,同樣唔能夠燒得太熟,再加上係厚切,
💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️至尊烤肉2人套餐 $1,598

2️⃣ 自家製牛尾湯 👉 濃濃既牛肉味,好能夠提起食慾

6️⃣ 極試厚切牛舌 👉牛舌火候都好重要,同樣唔能夠燒得太熟,再加上係厚切,太熟就有少少韌
❤️7️⃣ 甲羅燒 👉 致愛!滿滿既蟹肉蟹膏蟹籽,仲有一隻蛋,撈均拎去燒就食到焦香味,再配堆白飯~無得輸

8️⃣ 稀有部位(3款)👉 3款牛肉都好出色

9️⃣ Yaki Shabu上等牛腰背肉 -👉 有醃製過,燒再配生日本雞蛋,好嫩滑!
1️⃣0️⃣ 白飯配黑松露
1️⃣1️⃣是日雪糕
1️⃣2️⃣ 飲品

套餐追加
💁🏻‍♀️1️⃣海鮮盛合 (魷魚、蠔、帶子、貴妃蚌) $128
所有海鮮都係超新鮮!燒完蠔、帶子、貴妃蚌,殼上仲有汁,一滴不漏既飲晒~鮮甜美味~另外可以跟個人喜好加牛油同蒜蓉!正~

💁🏻‍♀️2️⃣ 燒野菜盛合(茄子、菇、秋葵、南瓜、粟米、菠蘿)$58
滿滿既菜籃子,食完咁多蛋白質都要食少少蔬菜balance一下~