2021-08-17
6點幾左右去到,就未算係好多人😂點知去到7:30就坐滿!仲要不停有人叫外賣添!!我哋一入到去就直接坐咗係鐵板燒對面,諗住有得睇住廚師煮,好似開心啲😆坐低就諗都唔諗就叫咗個2人餐👍🏼都好高質下!沙律普通喇不過就都新鮮同好凍!正!仲有麵鼓湯送😆大蝦好彈牙!師傅係你面前挑蝦腸再切粒,啲蝦肉超新鮮👍🏼仲要啖啖肉!真係好好食!!!!雪魚超級嫩滑😽入面好juicy!!基本上唔需要任何調味都好正!!入口即溶!!牛柳相對就無咁驚喜!一碟有6-7舊,要有炸蒜片伴碟🤣我食咗一塊,超大味!牛柳入面仲係生生地,所以唔會好鞋!我地掛住食其他就凍咗,就無咁好食🥺所以記得要趁熱食!!野菜我開頭以為係紅蘿蔔或者椰菜,點知原來係芽菜🤣🤣笑死我!哎!不過又幾好食,好夠味!略嫌油多咗小小🤣炒飯睇住師傅由頭炒到尾,期間又要調味又落配料,好似睇表演🤣佢一炒完即上菜,所以熱辣辣好正喔!!佢係蛋,蔥,櫻花蝦炒飯👍🏼最後仲有甜品食!!糯米糍一粒!!🤣好滿足!用料上乘嘅小店,我見身邊好多客都係食啲高級野🤣下次再試!
坐低就諗都唔諗就叫咗個2人餐👍🏼都好高質下!
沙律
普通喇不過就都新鮮同好凍!正!仲有麵鼓湯送😆