2013-01-27 20 views
因為頭X日報及飲食XX的廣告: "魚生天天從日本進口"所吸引, 之前已經想食, 加上朋友已經黎左幾次, 極力推介, 今晚終於去咗!晚上十一點幾食宵夜時段, 平時MK 嗰D食宵夜時段 CUT 單CUT到暈比10次紙先嚟幾件,但呢間無囉!一坐底就送上一盤刺生, 排得幾靚, 好少放題會擺三文魚玫瑰花, 當堂有D驚喜!三文魚、北寄貝好鮮甜, 北寄貝, 刺身都幾厚架!甜蝦肥美新鮮大隻、平時紅色肉吞拿魚好多時都有根, 我唔食㗎,但呢度吞拿魚係紅色肉有白間,食落無根, 好食!汁煮牛舌 ﹣ 蘿蔔、牛舌炆得好夠淋、好入味(日本甜醬油味), 正! 串燒和牛 ﹣ 外脆內軟入口溶, 佢卷到剛剛好包住支竹纖燒, 加左少少孜然粉咁既味粉燒, 好惹味! 燒菠蘿 ﹣ 夠晒甜日本有機蕃薯仔 ﹣ 夠晒甜北海道牛乳火鍋 ﹣ 職員教牛肉5成熟就要食, 果然OK!栗米芯綠茶 ﹣ 不太甜! 勁讚 !!!(因為我平時飲咖啡、奶茶都走糖、又唔飲汽水, 平時放題都只有綠茶、玄米茶, 呢度多個選擇!)但可惜沒有甜品供應!!!環境乾淨, 裝修壞舊日本居酒屋, 望赫德道街景, OK㗎!

燒菠蘿 ﹣ 夠晒甜

日本有機蕃薯仔 ﹣ 夠晒甜

北海道牛乳火鍋 ﹣ 職員教牛肉5成熟就要食, 果然OK!

但可惜沒有甜品供應!!!

環境乾淨, 裝修壞舊日本居酒屋, 望赫德道街景, OK㗎!
2013-01-26