2022-12-14 1688 views
同朋友九龍灣megabox約食飯,佢帶我到呢間餐廳,發現餐廳都幾好坐~裝修簡約光亮(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)☁️ HoiHoi Veggie All Day Breakfast $158素豬柳 素蟹餅 黑松露炒蛋 蘑菇 番茄 茄汁豆 沙律菜第一次試素豬柳同素蟹餅!!之前未試過素食估唔到味道又真係咁似食緊豬柳同埋蟹餅!!!值得一試!!! ❛‿˂̵✧黑松露炒蛋好食!!好香黑松露味道而且炒蛋好嫩滑~蘑菇好juicy 味道偏淡配埋其他食物啱啱好沙律好健康好清新~☁️限定全新南瓜疏乎厘班戟 $148好好食!!同朋友都驚嘆好好食!!南瓜同焦糖好夾~本身唔係好鍾意南瓜但呢個南瓜味唔會好誇張~ ♡疏乎厘好出色好似食緊空氣咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)一食落去班戟即刻化開!!好鬆化疏乎厘好重牛油味!!好評!!同南瓜味好夾,一齊就啱啱好!!☁️ GIRL'S SECRET $78With beer 咖啡 麥芽糖 山楂 蘋果汁洛神花茶 鮮檸檬汁 玫瑰花瓣見到餐牌特別推介係咖啡師研製 有參賽2022創意咖啡調配~所以即刻試吓!! ·͜·˖果然好適合女仔飲 叫Girl’s Secret咖啡豆偏fruity 重果香味~成杯感覺好易入口 酸酸甜甜帶點

素豬柳 素蟹餅 黑松露炒蛋 蘑菇
番茄 茄汁豆 沙律菜
第一次試素豬柳同素蟹餅!!之前未試過素食
估唔到味道又真係咁似食緊豬柳同埋蟹餅!!!
值得一試!!! ❛‿˂̵✧
黑松露炒蛋好食!!好香黑松露味道
而且炒蛋好嫩滑~
蘑菇好juicy 味道偏淡配埋其他食物啱啱好
沙律好健康好清新~

☁️限定全新南瓜疏乎厘班戟 $148
好好食!!同朋友都驚嘆好好食!!
南瓜同焦糖好夾~本身唔係好鍾意南瓜
但呢個南瓜味唔會好誇張~ ♡
疏乎厘好出色好似食緊空氣咁(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
一食落去班戟即刻化開!!好鬆化
疏乎厘好重牛油味!!好評!!
同南瓜味好夾,一齊就啱啱好!!

☁️ GIRL'S SECRET $78
With beer 咖啡 麥芽糖 山楂 蘋果汁
洛神花茶 鮮檸檬汁 玫瑰花瓣
見到餐牌特別推介係咖啡師研製
有參賽2022創意咖啡調配~
所以即刻試吓!! ·͜·˖
果然好適合女仔飲 叫Girl’s Secret
咖啡豆偏fruity 重果香味~
成杯感覺好易入口 酸酸甜甜帶點花果香!!

☁️ Cafe Latte (Oat milk) $44
燕麥奶咖啡香醇易入口
  • 南瓜梳乎厘班戟
  • HoiHoi Veggie All Day Breakfast