2018-06-21 245 views
今日同好朋友去左太古慶祝生日, 因為知道有一間米芝蓮餐廳, 環境同食物既質素都好高既。就帶佢去試試。去之前都已經同左餐廳講我朋友生日,佢地真係超好,會幫我準備甜品以及生日朱古力字。SO WARM去到有分內外既位置,我揀左室內,原因係覺得好FEEL D, 仲有個電視播D 片。唔錯。一坐低就上左自家製餐包先。連餐包都特別好食,外脆卜卜內軟腍好好食呀我地見到PIZZA 可以MIX 埋一齊食超開心, 因為呢度D PIZZA 係出名好食架。我地揀左意式風乾火腿, 火箭菜薄餅配芝士蕃茄醬 MIX香辣雜錦海鮮出奇地夾呀。 可以一個PIZZA 食到兩款不同口味,皮底鬆軟香噴噴,蕃茄醬酸酸甜甜好醒胃,我同朋友兩個女仔可以極速食晒成個7” 批。帶子伴青瓜粒香蒜辣椒意大利麵大大粒帶子,麵身加左辣,更為惹味,食完都唔會有好滯既感覺呀最後叫左個沙律平衡一下先。大大碟沙律,食出好新鮮既味道到主角出場喇,我朋友好SURPRISE 好開心, 佢地擺得好靚,朱古力心太軟加雪糕球係PERFECT MATCH, 下次有任何GATHERING 或者慶祝活動既好選擇資料由香港愛玩生iPlayhk.com提供
SO WARM

帶子伴青瓜粒香蒜辣椒意大利麵

大大粒帶子,麵身加左辣,更為惹味,食完都唔會有好滯既感覺呀

最後叫左個沙律平衡一下先。大大碟沙律,食出好新鮮既味道

下次有任何GATHERING 或者慶祝活動既好選擇

資料由香港愛玩生iPlayhk.com提供