今餐係屋企人同男朋友慶祝我生日 由我揀想食邊間 之前食過幾間多好評既放題 但感覺名過其實 唔可以滿足我依種要求高既人 睇左好多間放題 終於揀左極尚大喜屋好彩一早book左位 一入到去就見到幾乎滿座 我地都留定個肚食放題 全部冇食早餐 一坐底就即刻叫野食剌身好快就黎左 推薦甜蝦 赤貝同帶子 好鮮甜 完全冇雪味 對於我依d剌身控黎講 超滿足🤤池魚王都唔錯 冇腥味 最後encore左兩次剌身 正好少放題可以任食海膽軍艦 極尚大喜屋依到有 我當然冇放過依個機會 叫左幾輪 海膽入口即融😋重點係一d都唔腥 好食壽司都唔錯 細細舊 食完唔會太飽 可以留返黎食其他野 我本身唔係幾中意食拖羅 但反而依到既拖羅可以接受 幾好食手卷好足料 三文魚子好好食 咬落去一淡淡魚油 好幸福啊 d飯入面仲有黑松露 正😍羊架唔係個個接受到 因為有羶味 但依到既羊架完全冇羶味 食落淡淡肉 值得一試炸貓山王 d榴槤好香 好好食 忍唔住又encore雪條有三款 可以任叫 我就order左牛奶雪條 好重奶味 唔錯最後以Häagen-Dazs既雪糕作完結 皇室奶茶味係季節限定口味 奶茶味好濃 滿足依餐飯好滿意 極尚大喜屋已經納入我

刺身

炸貓山王

炸貓山王 d榴槤好香 好好食 忍唔住又encore

Futaba牛奶雪條

Häagen-Dazs雪糕

依餐飯好滿意 極尚大喜屋已經納入我放題榜No.1 一定會再黎食❤️
2017-11-12
$273 (Lunch)
Celebration
Birthday