2020-07-19 456 views
呢間漢堡店至少食左7-8年,但最近兩年少左去海港城,冇去幫襯佢。今次想用埋海港城dining coupon,就去BLT Burger回味一下星期六中午時間預左要排隊,大概10分鐘就可以入去。平時叫開Classic Burger combo set,今次我就叫BLT Burger combo,upgrade汽水變Cookies n Cream Milkshake漢堡賣相唔錯,五成熟既牛肉剛剛好煙肉好脆,唔係死鹹食食吓覺得漏左d嘢... !!!我唔記得加隻蛋🥚!呢個係以往既習慣,加左仲好食!薯條方面我揀左Fat fries,即係薯角,份量好多,其實食唔晒至於Milkshake,平時飲開可樂既我就唔太習慣飲奶昔,呢款Cookies n Cream係好飲,但只限頭幾啖...跟住我就飲唔到落去,對我嚟講太甜喇!而且非常飽肚...結果我叫左個外賣杯帶走杯奶昔。。。好難得呢間burger店keep住有人氣,繼續放佢入我既list

星期六中午時間預左要排隊,大概10分鐘就可以入去。
BLT  Burger  Combo

漢堡賣相唔錯,五成熟既牛肉剛剛好
煙肉好脆,唔係死鹹

2020-07-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Lunch)
BLT  Burger  Combo
  • BLT burger combo