2019-02-12 266 views
極尚大瀛喜不嬲都係我哋成班朋友好鍾意去嘅一間放題餐廳,當然今次我哋聚會來這裡食放題啦,今次我哋整體來講都學覺得保持到水準味道都唔差而且都十分乾淨。餐紙待應好快拿走,一陣一堆美味食物開始黎到,三文魚,吞拿魚,甜蝦,帶子之類嘅刺身,刺身質素依然都係好好,食落去有魚香,亦都唔會有雪味,十分之新鮮。熱炸物方面,當然叫咗我最愛的炸榴槤,榴槤味濃夠熱,又唔會話好油。而雞軟骨炸得好香口,其他都十分出色。熱食幾新鮮,好新鮮夠熱辣辣,我就最鍾意食釀雞翼,啖啖肉又香而冇骨,同埋雞中翼都不錯,因為這裡嘅雞肉都幾嫩滑,而且煎得都唔會話好乾身。朋友就會鍾意食這裡的鰻魚,因為唔會十分之多醬汁,啖啖肉冇骨,十分之好食。當然沒有錯過叫牛肉火鍋,但今次我哋再叫咗烏冬,烏冬嘅份量啱啱好一個人,而湯底少少甜甜地味道唔錯,烏冬口感都幾好唔會話好淋,當然仲有唔同嘅壽司同埋甜品選擇啦,我哋因為一班人嘅關係每人都帶左少少就可以大家一齊分享。

餐紙待應好快拿走,一陣一堆美味食物開始黎到,三文魚,吞拿魚,甜蝦,帶子之類嘅刺身刺身質素依然都係好好,食落去有魚香,亦都唔會有雪味,十分之新鮮。熱炸物方面,當然叫咗我最愛的炸榴槤,榴槤味濃夠熱,又唔會話好油。而雞軟骨炸得好香口,其他都十分出色。熱食幾新鮮,好新鮮夠熱辣辣,我就最鍾意食釀雞翼,啖啖肉又香而冇骨,同埋雞中翼都不錯,因為這裡嘅雞肉都幾嫩滑,而且煎得都唔會話好乾身。