2016-12-18
今次嘅差評完全係比其中一個侍應。夜晚9點零放工返來諗住食個快面,坐低之後,有個頭髮短短地肥肥地嘅師奶侍應,嬲嬲地咁拿了杯水過來,好似盲左咁,擺落個調料盤邊,一放手杯水即刻倒瀉,整得我成身都係,仲整到隔離台。佢「哎呀」一聲就行開去拿抹布,一句對唔住都冇。好啦我當你急住抹台唔記得道歉,算了我冇出聲。睇啱準備叫嘢食,佢仲係度拖地。我叫左一次,佢冇應我,我以為係自己太細聲,就大聲小小又叫了一次。點知,佢好嬲咁話「等陣先啦!」,仲唔係望住我講,姐係覺得我唔識睇見到佢咁忙仲叫嘢食。咩態度!你就算應我一聲,話聽到轉頭幫你寫都好呀!我又唔係好急,你咁樣嬲一個顧客,最基本對人嘅尊重都冇!真係好嬲!我即刻起身走左,決定以後永遠唔再幫襯佢!都係做開街坊生意,咁樣嬲人,你真係唔憂做,你大晒咩!好嬲!
都係做開街坊生意,咁樣嬲人,你真係唔憂做,你大晒咩!好嬲!