2022-06-09
⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡。゚⋈♡*。゚今日又係我出動嘅時候喇😋我上網搵咗一間位於觀塘成業街電訊一代廣場嘅火鍋放題店諗住試一試佢🙌🏻💁🏻♀️點解要食呢間?其實呢間火鍋店我已經有好多朋友介紹過㗎啦,同埋久唔久就會喺社交平台見到佢哋嘅廣告影片,好似好多嘢食咁所以我就帶埋我嘅大胃王男朋友👦🏻一齊出動(⑅•ᴗ•⑅)◜..°♡必叫之選‼️嚟到呢度一定要食👉🏻單骨雞翼👈🏻有好多唔同嘅款式例如:蒜蓉牛油雞翼,芝士雞翼,蜜糖雞翼,黑椒雞翼,土匪雞翼,水牛城雞翼,麻辣雞翼。我自己就最鍾意食麻辣雞翼🙊因為香辣味真係超級濃郁👅₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡火鍋湯底🍲我自己就最鍾意係豬骨湯,唔知點解永遠都覺得豬骨湯係最好食🤣好似攞嚟滾啲牛肉,特別香肉味☺️٩꒰ ˘ ³˘꒱۶~♡仲有啲咩嘢食😏除咗以上必食之外仲有自選台可以俾大家任君選擇😊一定一定一定要食丸如果唔係就唔叫做打邊爐啦😌
💁🏻♀️點解要食呢間?
(⑅•ᴗ•⑅)◜..°♡必叫之選‼️
嚟到呢度一定要食