2017-10-10 161 views
佐敦行完街 朋友就話行遠啲搵嘢食。Ok,話晒我係順得人。順得人意果種。先黎The All Day,姐係Ricotta厚班㦸, 炒滑蛋, 英式香腸,煙肉 及炒蘑菇。 其實一早做咗功課知道呢度食厚班戟, 叫我哋breakfast嘅好處, 就係性價比高, 只係貴20蚊,好似多好多嘢食。再黎Curry Chicken Risotto ,雞肉意大利飯配茄子,薯仔,蕃茄,草菇及咖哩醬。 咖哩味好香但係完全唔會得個辣字, 加上配合埋意大利飯,特別嘅口感, 味道更加出色。Green Glow,姐係羽衣甘藍 ,菠菜,橙 及菠蘿。 喺superfood呀,營養價值超級豐富, 嘢飲嚟講真係冇得頂, 超級健康嘅一飲。對比圖,一模一樣。哈哈Ice Mocha就普通野, 同咖啡店嘅差唔多。無論叫嘢食定係埋單都係電子化, 真係電子世界既偉大。再嚟食 都要再飲好嘢食好嘢 ,但係行街就唔好啦, 好大會蕩失路。

對比圖,一模一樣。哈哈

Ice Mocha就普通野, 同咖啡店嘅差唔多。

無論叫嘢食定係埋單都係電子化, 真係電子世界既偉大。