Weekdays 工作太忙 趁星期六當然要飲下酒 食下野chill 一下 今次嚟到旺角既 darkleaf cafe & lounge 正好為我地帶來chill爆開心既一餐😚✌🏻一入到去就覺得環境型格得嚟又好chill🤤勁岩一大班朋友過嚟飲酒🍻吹水👏😻我地當時未食dinner 就順便係到食埋正餐 冇諗到都幾出色😚首先 我地叫左 比目魚帶子•香草意粉🍝個香草意粉比我地想像中份量都幾大😁 個白汁勁creamy 唔會好乾身 👏而比目魚更是煮得食出色 ☺️✌🏻它的外皮很脆口😎 而魚肉好鮮甜 滑身😚是健康人士既首選喔🥰帶子有2大粒!煎得金香可口😉整體上都很不錯😜另外 我地都share左 澳洲M2和牛肉眼 •香草意粉🍝香草意粉跟剛才的餐一樣既 皆份量好大 😙至於澳洲M2和牛肉眼 則很juicy 唔會有多餘既筋同肥膏 🤪 配上芥末醬 真是一流😍飲品方面 我叫左Mango Shiso mocktails ☺️芒果味唔係藥水味🥭甜度剛好 易入口😙 非常清新☘️ 絕對推比唔係好飲酒精飲品既朋友🤩男友則叫了earl gray cocktails 🍸 好有伯爵茶嘅茶香 ☕️飲落去好順口 唔會話太嗆 都唔會好苦 正!的

首先 我地叫左 比目魚帶子•香草意粉🍝

帶子有2大粒!煎得金香可口😉整體上都很不錯😜

另外 我地都share左 澳洲M2和牛肉眼 •香草意粉🍝

香草意粉跟剛才的餐一樣既 皆份量好大 😙

的確呢到係聚下飲下飲酒chill下既好地方👯‍♂️👯👯‍♀️🍸