2021-11-18
90s👦🐥情侶吃貨|😚飲食著數|🇭🇰hkfoodie🍽️(👦)自稱三星米芝蓮食評家(🐥)自稱拉麵沾麵專家👉 主打不專業食評🍽️👉 快閃飲食著數🤑____________(👦) 👦入到去餐廳,個環境夠晒大!周圍都有唔同日本風格既裝飾物,主題鮮明,過到黎就緊係黎食日本野😍😍 今次揀左幾款menu推薦食物黎試下,其中包括有牛肉壽喜鍋、刺身拼盤(松) 、燒三文魚腩、大阪燒、各類串燒🤣🤣餐廳menu款式好多,花多眼亂一時之間都揀唔晒🤣🤣 所以就想食咩就叫咩,加上👦睇真d就發覺呢度既食物價格CP值高,令👦冇諗太多已經落左單,結果當然味道都好好食😍 .整體黎講,👦覺得d燒物好有水準,免治雞肉棒串可以一試,咬落去有d小嘅雞軟骨,個調味做得好好,令到口感有所提升。大阪燒外殼煎到脆脆,而且分量唔大岩岩好,非常適合淺嘗!.刺身拼盤CP值好高,食材夠新鮮,掛住日本既朋友必食。____________
(👦)自稱三星米芝蓮食評家
(🐥)自稱拉麵沾麵專家
👉 主打不專業食評🍽️
👉 快閃飲食著數🤑
____________
餐廳menu款式好多,花多眼亂一時之間都揀唔晒🤣🤣
大阪燒外殼煎到脆脆,而且分量唔大岩岩好,非常適合淺嘗!
刺身拼盤CP值好高,食材夠新鮮,掛住日本既朋友必食。
____________