Hiring
Up to $21,500
Up to $28,000
See All 7 Jobs
2021-02-03 748 views
而家疫情 , 夜晚唔係自己煮俾自己食,就一定買外賣俾自己 當日日食黎食去都係果幾味 , 個心就會想食多啲唔同類型既外賣, 抱住呢個都係試一次, 唔好食都係食一次姐, 咁丸亀係我眼中都係信得過, 點都唔會好差果類 見間間都做緊自取外賣優惠, 每日都番工放工, 放工就直接番屋企 🤔🤔🤔 咁既然搭車番屋企順便拎埋預左時間, 係apps 落完order 就慢慢行去拎, 咁都算幾準時, 唔會話等好耐先到番到屋企折開都唔錯 🤔 可以自選真係幾好 , 咁鐘意凍烏冬, 嗌左啲炸物, 蛋 , 天婦羅同埋叉燒, 蔥都ok ge , 咁覺得超抵, 最驚喜係炸物唔會擺個兜到 , 仲係脆脆的, 唔錯
而家疫情 , 夜晚唔係自己煮俾自己食,就一定買外賣俾自己