難得今日早咗放工就即興約咗朋友係旺角附近食嘢平時係出面食串燒都係要等師傅燒好耐搵到呢間串燒店幾過癮!可以自助咁燒價錢方面 晚市係248一位再加一,抵食!一坐低其實侍應已經準備咗一碟精選嘅串燒俾我哋燒住先,然後我哋再自己慢慢按鍾意食嘅嘢食去落單~落單非常方便快捷, scan QR code就可以上網自己落單! 同埋要贏佢哋出單嘅速度真係好快,呢頭落完單嗰頭已經可以出到食物俾我哋!唔驚餓親🤣 自動旋轉咁樣燒真係好方便!!而且可以燒得好均勻🤓 串燒嘅種類真係十分之多,我哋都試唔晒每一款,但我哋叫咗嘅全部都好食😋 其中我哋最推介嘅嘢食係和牛粒,肉汁飽滿而且又唔會柴!個人好推介台灣腸,瞇埋眼就好似返返去台灣旅行🥺!嘢食高質好味之外,呢度嘅每一位待應都非常友善,有時見到我哋有一條串燒click住咗,都會過嚟幫我哋整返好!超細心!總括而言,呢間餐廳已被我哋bookmark,一定會再同其他朋友嚟聚會食!!
難得今日早咗放工
就即興約咗朋友係旺角附近食嘢
平時係出面食串燒都係要等師傅燒好耐
搵到呢間串燒店幾過癮!可以自助咁燒

價錢方面 晚市係248一位再加一,抵食!
價錢牌
多種調味料任君選擇
設計特別嘅濕紙巾

任飲飲品

自動旋轉,啱晒懶人
食到最後我哋先發現上面嗰托架係可以擺啲熟咗嘅嘢食
一開始我次次都係咁樣拎啲竹籤,直到侍應同我哋講話個柄係唔熱㗎
待應哥哥好好人,借咗尿袋俾我
識食一定食棉花糖!
飯後雪糕正

價錢牌