今日路經堅尼地城 係遠處比呢間十分吸睛既外表裝修吸引住 一開頭唔知係餐廳 吸引左我過去 望望個menu 選擇唔多 但d staff都好主動出黎介紹 得知係新開張幾日既餐廳 仲試業中 選擇唔多 但正式開業後 會增加多d食物選擇 好啦 就入去試下 揀左個蕃茄煙肉水波蛋意粉味道真係好好味 所有野都岩岩好到位 但略嫌個意粉質地未做到100分 但每個人既口咪都唔同到杯咖啡 當日用既豆係fruity豆 暫時係我飲過最好飲既咖啡 層次好分明 而且aftertaste 仲有一種果香 咖啡苦同香既夾雜 痴埋一齊 真係好特別 下次會再來試下佢地其他野 希望呢間小店可以繼續做落去 始終裝修又靚 食物質素又好既餐廳真係少之又少
揀左個蕃茄煙肉水波蛋意粉
味道真係好好味 所有野都岩岩好到位