2018-09-15 3071 views
今日趁上堂之間有3個鐘時間 黎佐呢間係怡東既意大利餐廳。 記得之前係semi buffet咁,但依家就轉佐頭盤+湯+主菜+甜品+餐茶,價錢就328加1。今日係星期6既 12點 冇乜人 環境幾好 又好靜第一道其實係頭盤 但係食佐都唔記得影 我地今日都選佐水牛蕃茄沙津 幾新鮮 但略嫌油得濟 呢個係餐湯 fix佐既 個味濃縮版羅宋湯 有d橄欖油香 個味唔會好重 但係唔好就係得幾啖囉主菜都係每人一樣燴羊肉 有d失望係粒粒 不過佢都有同我講佐先 味道就普普通通啦 唔係唔好食 份量就4 5粒肉倒啦 牛肝菌燴飯 呢個好食d 不過又係每人3 4 啖 甜品每人叫1樣生果拼盤 新鮮 甜既 竟然最滿意係佢??!!!tiramisu 又係好食既野 甜度剛剛好 又唔會太硬 我媽媽就話成餐呢個最好食conclusion: 服務環境都係好 但野食方面 所有野就唔係唔好食 不過俾得300幾 份量又咁少 我expect 會係達到好味 呢個level 可能因為我之前都黎食過2次 今次有d失望喇 呢個價錢同區都幾多選擇嫁 應該就唔會再黎喇評語: 有改善先會再黎

今日係星期6既 12點 冇乜人 環境幾好 又好靜

主菜都係每人一樣

燴羊肉

牛肝菌燴飯
呢個好食d 不過又係每人3 4 啖

甜品每人叫1樣

生果拼盤 新鮮 甜既 竟然最滿意係佢??!!!

評語: 有改善先會再黎
2018-09-15
$350 (Lunch)