2021-03-11 2101 views
我地分別叫咗$150同埋最貴$268嘅flat iron, 諗住試下貴同平嘅有冇分別。講真, 平嗰塊雖然無貴嘅咁鬆軟,但係肉味真係濃好多,係對得住呢個價錢嘅,如果我再食我會揀佢,但係呢間嘢冇下次! 好明顯大部分客人都係衝住佢個免費薯條而嚟,但係我見到普遍嘅情況就係一round新鮮炸起嘅薯條係唔夠派俾所有客人嘅, 所以永遠有啲客人係冇薯條。雖然其實大部分人都係食一至兩round就唔再食,但係都有啲客人好似我咁係想不停有薯條同塊扒一齊食。 結果就係塊扒食完但淨係嚟咗一round薯條... 之後呢就齋食薯條...侍應同我講話廚房唔夠炸爐炸一大批薯條,唔好意思呢個係你嘅問題,既然廚房唔夠炸爐,咁點解仲要用任食薯條呢條橋嚟sell客呢?麻煩參考下LV餐廳,人哋做咗任食薯條好多年,次次去佢只會俾多你唔會俾少你,佢直頭係會俾到你食唔落為止。食物幾好都冇用,食到我嬲個下搞唔掂
Herbly flat iron steak

2021-03-06