鍾意食雞翼嘅朋友一定會想試下嘅雞翼放題😆聽到個名就已經好吸引,有成20幾款可以揀,雞翼仲標明用法國無激素嘅雞翼➰雞翼放題 10款口味 90分鐘 $188/位每次落單一款味有四隻雞翼,初初我都miss左呢樣野,所以同一款嗌多左🤣十款口味包括有黑椒檸檬味、蒙古燒烤味、水牛城醬、死神醬、BBQ咖啡味、巴馬臣芝士蒜蓉味、田園風味、泰式甜辣醬、紐奧良香粉同黑芝麻海鮮蜂蜜。由於嗌錯咗,所以只係試到六款雞翼就飽咗🥹▪️BBQ咖啡味☕️完全諗唔到咖啡同雞翼點解可以係埋一齊🤣即管試下係點。聞落有咖啡香,但係就唔太食得出,咸咸地又帶少少微苦咁,幾得意▪️巴馬臣芝士蒜蓉味🧀芝士蒜蓉呢個組合點都好食,不過呢隻味食兩隻都夠,芝士heavy🤣▪️黑芝麻海鮮蜂蜜🍯呢款就係蜜糖雞翼,食唔出海鮮味,灑上芝麻夠脆口▪️泰式甜辣醬🧄咁多款最like呢款,表面鋪滿炸蒜,搽上泰式辣醬,入味▪️水牛城醬🌶️水牛城雞翼偏酸,如果辣啲會更加好▪️紐奧良香粉🍗好香口,味道少辣咸香,表面香脆仲有期間限定嘅紫菜系列,我就叫左紫菜薯條試吓▪️紫菜薯條🍟$65份量都幾多,食下雞翼都要食下其他小食襯托下😌配搭芥末蛋黃醬▪️Blue Cloud ☁️$60海洋藍色嘅外

➰雞翼放題 10款口味 90分鐘 $188/位

▪️BBQ咖啡味☕️

BBQ咖啡味

▪️巴馬臣芝士蒜蓉味🧀

巴馬臣芝士蒜蓉味

▪️黑芝麻海鮮蜂蜜🍯
呢款就係蜜糖雞翼,食唔出海鮮味,灑上芝麻夠脆口

黑芝麻海鮮蜂蜜

▪️泰式甜辣醬🧄
咁多款最like呢款,表面鋪滿炸蒜,搽上泰式辣醬,入味

泰式甜辣醬

▪️水牛城醬🌶️
水牛城雞翼偏酸,如果辣啲會更加好

水牛城醬

▪️紐奧良香粉🍗
好香口,味道少辣咸香,表面香脆

紐奧良香粉

仲有期間限定嘅紫菜系列,我就叫左紫菜薯條試吓

▪️紫菜薯條🍟$65
份量都幾多,食下雞翼都要食下其他小食襯托下😌配搭芥末蛋黃醬

紫菜薯條

▪️Blue Cloud ☁️$60
海洋藍色嘅外表,吸睛🤩係帶淡淡荔枝果香梳打

Blue Cloud

▪️Passion Mango Soda🥭$60
芒果味道較重,仲有熱情果肉,甜而不膩

Passion Mango Soda

除咗放題之外,仲有24隻嘅套餐同小食可以揀。如果下次同多啲朋友嚟可能會試吓19款口味嘅雞翼放題餐,除咗有小食之外,仲包埋意大利啤酒🍻

巴馬臣芝士蒜蓉味
黑芝麻海鮮蜂蜜