2023-08-13
繼生日月豪食過和牛火鍋之後,已經幾個月無食放題啦!今次揾到一間更有特色,更高質,梗係要開心share!🥳牛品台式火鍋係尖沙咀地鐵站附近,收工約朋友黎好方便👍🏻 裝修光潔,卡位設計好舒適。主打台式放題火鍋,提供日本澳洲美國和牛,重有台灣地道夜市小食。揀左<牛殿品吃到飽套餐> 🥩 120分鐘任食日本A4薩摩和牛!親身體驗和牛真係叫幾多round黎足幾多round,唔會漏單/拖時間,而且伙計都好attentive,服務不錯。另外,呢個餐重送鮮活鮑魚同每位一杯”春陽茶事”台式飲品🤩🤩湯底款式好多,選擇困難症好彩得店員推介夏季限定嘅《蟲草花白肉藏珍鍋》我簡稱佢做冬瓜盅😂好有儀式感咁上枱,重清甜足料👍🏻肉類梗係先食和牛!A4薩摩和牛油脂均勻,口感軟滑,沾少少日式麻醬食超正,任食真係抵到爛🤭另外都推薦澳洲M9和牛、頂級美國肩胛肉、特上牛小排,各有特式,品質亦唔會因為係放題而欺場,直得一讚👍🏻除左QR code點各式肉類同海鮮,自助食物區都好似自助餐咁多選擇🤩幾個飲品雪櫃可以任攞罐裝或包裝飲品,配料區有多款蔬菜、丸類、粉麵、台式小食等等,有啲重係台灣直送嘅配料!個人推薦❤️熟食:鹽酥雞、
個人推薦❤️
熟食:鹽酥雞、五味墨魚仔
火鍋配料:蘭花乾、心內美、香芋包心上貢……
不得不提醒大家,記得留肚食甜品!
台式甜品佢有台灣直送嘅芋圓、涼粉、寒天等等任你自己配搭,另外有好幾個口味嘅Häagen-Dazs 雪糕🍦,可以配埋cone食,超級有誠意!超級滿足!