2025-04-14
一路聽聞Mr Steak buffet勁多嘢食,價錢又唔貴,超級抵食。今日同朋友過嚟試吓估唔到真係全場爆滿勁多人,我係7:30嗰一轉早少少去到可以坐低先,然後7:30先開始拎嘢食😎凍海鮮同埋冷盤刺身都勁多選擇,有龍蝦、鮮甜嘅蟹腳、青口、蜆肉,刺身有藍鰭吞拿魚仲有師傅即席表演點樣切、另外甜蝦都好鮮甜。仲有任你攞嘅生蠔🦪朋友話海鮮味比較重,但係都幾鮮味。雖然有好多人攞海鮮,但係都不停有refill,我唔係第一轉但係都仲有好多🙂↕️熟悉嘅話推介大家去攞佐賀和牛,真係望住師傅係一大嚿和牛即刻切出嚟煎,油脂豐富肉味香濃。另外有北海道白樺豚壽喜燒,我覺得都好好食😋仲有即刻整俾你食嘅一小窩佛跳牆、鵝肝和牛炒飯、見住師傅即刻炸嘅天婦羅、唔同種類嘅熱食同埋仲有燉湯🌟最後到甜品都有好多選擇,最特別嘅係你可以寫字叫師傅畫碟然後放心太軟,當日我朋友生日,所以就寫咗生日快樂俾佢🥳仲有心太軟都超級爆流心同有香濃朱古力味。Tiramisu同埋其他蛋糕都幾好食,仲有得任食movenpick雪糕🍦真係食到超級飽同埋好抵食💫