2012-10-23 66 views
仲記得細細個老豆帶我去食, 突然心血來潮走去重拾童年, 點知...一去到佢俾左房位我地, 但好明顯入面個Waitress係新人唔識招呼人...坐低想飲杯茶解渴, 點知叫極都唔得閒, 攪左10分鐘先有茶拎黎...兩個人一人一隻紅燒乳鴿, 普通到唔需要形容, 同屋村酒樓無異, 無肉汁又瘦, 價錢唔平, 山長水遠o黎到真係好失望, 俾番20年前隻紅燒乳鴿我之後叫左個芝士焗海鮮e面, 我問個服務員有咩海鮮佢又答唔到, 算數! 食落唔夠芝士味, 海鮮全部都係雪野, 完全無味, 但好在飽肚, 對食物無要求o既人就可以接受, 如果係樓下茶記的話我會俾個讚, 但我接受唔到呢個係龍華出品下次再黎食應該會係十年後帶埋個仔o黎

屋村酒樓質素
一d味都無!