2022-02-09
🍣Yo Roll🍣📍:尖沙咀東部科學館道新文華中心地下62號舖⏰:12:00pm-3:00am⭕️:現金、Alipay呢間壽司小店外觀已經好霸氣吸引 離遠見到閃令令個間就系啦🙈十足似歌舞技町既壽司店🤣 都好多人排隊架 每日營業至凌晨三點⏰岩晒夜鬼肚餓個陣去買外賣食啦🤣壽司全部都係新鮮即叫即做架 除左卷物之外 仲有丼飯、手卷、壽司set等 需時大約10-15分鐘👍🏻 價錢便宜 份量多 經過一定要試吓🙈🍣忍者卷 💰78呢個係人氣之選 一盒有八件 有我最鍾意嘅牛油果、青瓜同軟殼蟹🦀 軟殼蟹炸到脆卜卜 好香口 每一舊壽司卷都有好大舊嘅軟殼蟹 牛油果入口軟滑 再配埋青瓜減低油膩感!仲配左黑松露蛋黃醬 味道好夾 口感好豐富🙈🍣雙撲手卷 💰78有火焰芝士、蟹肉同蟹膏 好足料新鮮 蟹膏好濃郁鮮味 完全唔腥 蟹肉份量好多 啖啖肉🙈芝士火炙過 加埋籽子 好惹味👍🏻🍱和風牛肉丼 💰40牛肉同飯係分開盛載 外賣反屋企都保持到原有既口感 唔會浸淋晒👍🏻牛肉甜甜地 唔鞋口 洋蔥煮到淋晒 索埋啲汁好惹味🥰#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoo
📍:尖沙咀東部科學館道新文華中心地下62號舖
⏰:12:00pm-3:00am
⭕️:現金、Alipay
🍣忍者卷 💰78
🍣雙撲手卷 💰78
🍱和風牛肉丼 💰40
#香港美食 #平民美食 #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港 #美食 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #食評 #美食推介 #日本菜 #foodhk #外賣 #yoroll #壽司 #壽司外賣 #外賣自取 #外賣小店