2011-10-16
一個不愉快的經驗,未試過食日本放題食到咁燘。1)服務好差 我地坐低無耐,負責我地個區的侍應就同我地講,因為人多,所以 order 刺身會快 d 到,其他食物就要等, ok ,你咁講,我地咪寫左刺身先啦,我地一行十幾人,刺身每樣要十幾件都唔過份呀,我地前後俾左 2 張單佢,過左一排,刺身未嚟,我地俾其他單(非刺身)佢,個侍應竟然同我地講:「你地第四張囉喎,陣間會有千五件刺身嚟,你地食唔食得晒呀?」佢地忙還忙,你連枱號都唔望就話我地,我地俾的唔係刺身單,個侍應態度真係好差。2)食物上錯晒、漏單 刺身未到,突然有幾碟牛脷的野擺左係枱面,然後又有幾碟唔知咩放低晒,個侍應無講係咩,只係放低就走左,問佢又唔答,隔離枱又鼓譟無野食,同負責我地個區的侍應講,佢又淨係「哦」一聲就走左去,但係繼續上錯食物,隔離枱繼續無野食。3)食物素質差 因為有個朋友生日,就有 2 板海膽送,但係 d 海膽個樣好溶化,而且仲有怪味。甜蝦個頭係綠色,玉子中間部份係黑色,帶子(小柱)極細粒,三文魚就未見有血,但都唔係新鮮,食到有雪味。燒物就各人有各口味,大致上都 ok。4)食雪糕要加錢? 如果想食雪糕就每位加 $
1)服務好差
2)食物上錯晒、漏單
3)食物素質差
4)食雪糕要加錢?
如果想食雪糕就每位加 $5,放題唔包雪糕?我放題食得少,但係食雪糕要加錢真係第一家。
總括下啦...... 每位埋單 $240,略貴唔值,唔會幫襯第二次。