2017-01-22 3395 views
聽朋友講呢到既early dinning menu 好抵食、個set有頭盤、主菜、甜品、仲有一杯咖啡茶、不過就19:00 last order 20:00就要還枱當日準時六點半到達去到reception 同事好快就安排我地入座、不過只係入座快、其他野全部都係慢!同埋服務認真麻麻、令我地覺得我地係咪係一間五星級酒店食緊飯?我地一坐低已經叫左枝sparkling water 不過等左成十分鐘先有人俾menu、麵包籃同埋水我地、其實個十分鐘係有同事係我地身邊行過、但完全冇人想理我地好快我地點左兩份early dinning set、因為都想準時交番張枱俾人、可惜我地淨係頭盤都已經等左20分鐘、上頭盤已經係19:10令我地懷疑真係可以20:00前食得完?我地個主菜足足等左30分鐘以上先至有、男朋友係等左大概二十分鐘個陣催過一次、個職員好快答我地話黎緊、咁我地咪唯有再等多一陣、點知個一陣足足等多至少十五分鐘、期間仲要有另一個職員走過黎同我地講"知道我地等左好耐、但係依加有好多order會盡快出個主菜俾我地"我地聽完個下係度諗一個話黎緊一個就話好多order咁我地個主菜到底煮緊未?我地真係有働到想
當日準時六點半到達
去到reception 同事好快就安排我地入座、

好快我地點左兩份early dinning set、因為都想準時交番張枱俾人、可惜我地淨係頭盤都已經等左20分鐘、上頭盤已經係19:10令我地懷疑真係可以20:00前食得完?我地個主菜足足等左30分鐘以上先至有、男朋友係等左大概二十分鐘個陣催過一次、個職員好快答我地話黎緊、咁我地咪唯有再等多一陣、點知個一陣足足等多至少十五分鐘、期間仲要有另一個職員走過黎同我地講"知道我地等左好耐、但係依加有好多order會盡快出個主菜俾我地"我地聽完個下係度諗一個話黎緊一個就話好多order咁我地個主菜到底煮緊未?我地真係有働到想埋單走人、自問食過幾間唔同既fine dining 或者steak house 都冇一間有呢個情況出現過、最後我地餐飯食到21:00先完

不過公平地講句食物質素真係唔錯、只不過時間管理同服務質素真係有待改善所以冇下次