2022-05-22
之前因為工作關係嚟過婆婆珈啡,已經覺得裝修同食飯都好靚好吸睛!再次到訪,出咗春夏menu😍依然都係人氣熱店,超多人🤣🤣😍沖繩黑糖豬軟骨配烏冬$88👀如果大家想要影到靚靚相,記得要加$60套餐,會有埋湯同配菜🥰豬軟骨煮到非常軟腍入味,因為咁岩個日店子煤氣壞咗,飯要等20分鐘😣同朋友太肚餓決定定烏冬🤣🤣👀對於平時好小食前菜嘅我,呢間啲前菜真係會清晒🤣🤣柚子白蘿蔔同波菜都好食!😍北海道三文魚奶油燉波菜配烏冬 $88👀估唔到奶油三文魚係咁正🥹🥹好creamy但唔會令人覺得膩,入面三文魚切到一口size~零腥味!間中食下魚肉都好🥰😍脆炸七味雞軟骨 $38👀單吃正常,但唧小小檸檬汁上去!完全將啲雞軟骨去到另一層次😋😋好脆有咬口,正!😍香港奶茶.獅子山 $98👀本身新出咗一款布甸,但我眼殘落單個陣見唔到😫😫下次要再嚟試返!👀戚風蛋糕好鬆軟,面頭嘅奶蓋好厚身濃味,雪糕真係重奶茶味(帶有小小茶味嘅苦澀😳唔好太甜嘅朋友呢款岩晒~😍盛夏.富士山特飲 $34👀打卡必點!記得攬勻先好飲~入面會有啲啫喱/果凍😳口感好好~😍春櫻白桃梅子梳打 $34👀呢度不論係食物定飲品都帶有日本元素~梳打唔甜,偏酸,岩晒我!入面有
😍沖繩黑糖豬軟骨配烏冬$88
😍北海道三文魚奶油燉波菜配烏冬 $88
😍脆炸七味雞軟骨 $38
😍香港奶茶.獅子山 $98
😍盛夏.富士山特飲 $34
😍春櫻白桃梅子梳打 $34
👀呢度不論係食物定飲品都帶有日本元素~梳打唔甜,偏酸,岩晒我!入面有白桃粒粒🥰朋友大讚👏🏻👏🏻