聖誕節係千之味ORDER過壽司拼盤到會,個陣已經留意到佢地推出左個2人外賣火鍋套餐,打過邊爐都知,有時2個人打邊爐係買野方便真係好難預份量!人少食物種類又吾可以多! 呢個套餐內容都幾豐富! 4百幾蚊仲要送埋上門 覺得幾過癮又勁方便! 於是今晚叫左個試下!準時送到門口,食物包裝得好好,保溫袋入面仲有一舊好大既冰袋以防食材變壞! 店鋪真係好細心 細緻到係連匙油包、醬料配料、大湯匙、匙油碟都會跟埋比你! 非常窩心!2人外賣火鍋內容:⭐安格斯牛肉 ⭐特選美國肥牛 牛肉質素好高!牛脂均勻、牛肉味濃、肉質軟林又JUICY!⭐特級墨魚滑、特級蝦仁滑 特級蝦仁滑入面食到大大粒既蝦粒、鮮甜彈牙!⭐花枝丸、日本蟹柳、魚皮餃、廚師腸、蜂巢豆腐、日本芝士竹輪卷⭐野菜拼盤 (冬菇、金菇、紅蘿蔔、娃娃菜、生菜、栗米、萵荀)- 蔬菜好新鮮⭐炸魚皮、響鈴⭐日本手打鳥冬 X2 鳥冬好大個,我地二人只食到一份!⭐可樂2罐⭐火鍋配料 (匙酒包、辣椒、生蒜、炸蒜、青蔥)整體性價比都好高、一個電話送埋上門咩都吾洗買! 食物仲要有質數 真係好爽!!

2人外賣火鍋內容:

⭐安格斯牛肉
⭐特選美國肥牛

牛肉質素好高!牛脂均勻、牛肉味濃、肉質軟林又JUICY!
⭐特級墨魚滑、特級蝦仁滑

特級蝦仁滑入面食到大大粒既蝦粒、鮮甜彈牙!

⭐炸魚皮、響鈴

⭐日本手打鳥冬 X2
鳥冬好大個,我地二人只食到一份!
⭐可樂2罐
火鍋配料 (匙酒包、辣椒、生蒜、炸蒜、青蔥)

2024-01-12
Delivery