上網見到八幡屋有優惠第二位半價 ,提早一日book仲有鮑魚同和牛,食足三個鐘,見到幾吸引就去試下。我自己習慣去食放題任食都會book早啲,所以未夠1700就去到,餐廳仲係冇乜人,可以避開多人嘅時間,同埋冇咁容易漏單。埋位坐低已經好快有刺身同埋海鮮,整體感覺新鮮,刺身冇雪味,三文魚夠肥美而且解凍得幾好。海鮮方面真係要讚賞一下,送既鮑魚都幾大隻,而且生猛仲識郁,而其他蝦、青口等都係任食 ,啱晒海鮮怪海鮮刺身只係前奏,重點梗係留返起和牛身上,套餐有贈送一客日本和牛,見到啲油花靚到不得了,而且切得厚身,分量都幾多,真係十分滿足另外有澳洲M5和牛同美國牛肩胛係任食嘅,澳洲M5和牛油脂分布都平均,而且切得薄身唔會怕煮過韌。湯底今次就揀咗骨膠原豬骨湯同沙嗲湯,鴛鴦鍋要+20蚊,味道就正常唔會好淡呢到仲有任食天婦羅,見到有炸金菇即刻心心眼😍,好掛住台灣夜市食到既味道,呢到炸得都似似地,金菇脆卜卜,加埋椒鹽好味到我encore左兩次,而且呢度係即叫即炸,出到嚟熱辣辣。炸薯角都好好食,夠熱夠脆除咗QR code落單入邊有海鮮、肉類、炸物之外,旁邊仲有自助區,有唔同種類嘅蔬菜、丸類、甜品,全部睇落都乾淨新鮮

海鮮刺身只係前奏,重點梗係留返起和牛身上,

炸薯角都好好食,夠熱夠脆

除咗QR code落單入邊有海鮮、肉類、炸物之外,旁邊仲有自助區,有唔同種類嘅蔬菜、丸類、甜品,全部睇落都乾淨新鮮,選擇都幾多下。
同埋沙律甜品都特別每個用保鮮紙包住,感覺都幾衛生

食完火鍋其實已經好飽,不過都要食個雪糕埋尾,有我最愛既mega薄荷味

埋單唔使人均唔使$350,任食有和牛黎講算抵食,而且種類選擇多,上菜速度快,無漏單,值得推介
2021-03-30