2020-09-12 155 views
淘大睇完戲,正諗緊食咩好嘅時候,經過喺金滿堂隔離嘅SuperNormal。之前都食過幾次,確實係一間高質素嘅西餐廳,而且喺九龍灣都頗有人氣。今晚我就俾佢哋嘅新餐牌再次吸引咗我入去幫襯。芥末燒牛肉沙律一個好清新嘅沙律。沙律菜配上芥末黑醋汁,兩者味道好平衡。再加上薄切牛扒片,唔會好heavy,又唔會話成日都係配煙三文魚咁悶。柚子麥啤浸脆皮德國咸豬手依隻豬手,如果唔係大胃王,真係唔好諗住人個人食。外皮勁香脆,淡淡柚子麥啤味,豬手唔覺得咸,亦唔會覺得乾。不過豬手嘅威力、在於食得太多會覺得好飽好膩,餐廳都好清楚依點,所以配返個芥末蜜糖醬俾大家。Pow Wow一杯好好飲嘅Cocktail,主要係菠蘿、士多啤梨同冧酒。味道偏甜,頗易入口。杯子亦都相當鬼馬,唔錯。

Pow Wow
Pow  Wow
熱檸茶
柚子麥啤浸脆皮德國咸豬手
Pow  Wow
熱檸茶