九龍城意大利風味小館🍷Cafe Gabbana地址:九龍城南角道62號地舖經朋友介紹之下原來九龍城除咗泰國菜之外,仲有呢啲西餐嘅餐廳,一入到去好似入咗間好地道嘅意式小館咁,佈置亦十分溫馨。▫沙律沙律就係藜麥雜菜沙律,有新鮮沙律菜及爽脆羽衣甘藍,配上黑醋十分開胃😝▫餐湯南瓜味超級突出,入口啖啖南瓜蓉。跟餐湯亦配左每人兩片蒜蓉多士,蒜蓉味香濃,仲好香脆添。😛▫鮮蠔墨魚汁飯 呢度菜令我哋非常有驚喜🤩,意大利飯軟硬度適中,墨汁亦完全滲入透飯入邊,蠔肉鮮甜肥美,唔會有腥味😎▫燒美國封門柳扒店家將牛肉燒得啱啱好,外面煎至微微焦香,裏面嘅肉仍然係粉嫩。🤤配菜亦有番薯條,非常健康。😚• 整體•食物: 𝟺/𝟻環境: 𝟺/𝟻

九龍城意大利風味小館🍷
Cafe Gabbana