2019-02-28 8216 views
今日為咗慶祝阿女生日,所以我哋去咗食日式放題。 上到去見到成層都係樂天大喜屋,令我情不自禁地嘩左一聲,我喜歡它夠晒開放, 好有霸氣。位置方便,地方非常光猛闊落, 感覺非常舒適。 六點鐘食都人山人海, 真係好誇張,好彩有訂位。頭盤當然叫刺身食先啦, 刺身冰凍鮮甜,竟然意外地冇乜雪藏味, 夠曬厚切之餘仲好有 口感。壽司都整得好靚和好有心思,外表非常吸引。 我鍾意啲壽司比較細件, 放入後啱啱好。當然又點少得叫我最愛嘅鰻魚壽司,蟹棒壽司和甜蝦壽司。 壽司排得井井有條,送到桌面還帶暖暖的。 鰻魚軟熟而且沒有軟骨, 蟹柳夠曬大條之餘表面還有少許芝士和沙律醬,非常惹味。甜蝦就夠曬爽口,而且一d都唔腥。海膽手卷非常迷你仲好足料,老闆一啲都唔 吝嗇任你食。 天婦羅蟹柳炸得外脆內軟, 食完一碟唔夠喉再encore 多次。小食隨意攞咗泰式鳳爪,中華沙律和泡菜。 基本上你講得出都有得食, 非常滿足。飲品選擇好多, 分別有凍和熱。特別地有清酒,熱菊花蜜,羅漢果水和熱薑茶! 岩晒鍾意飲熱飲嘅我。甜品多到數之不盡,意外地竟然有生果食,真係幾好喎。優惠時段仲有85折, 款式又多,價錢經濟,非常抵

當然又點少得叫我最愛嘅鰻魚壽司,蟹棒壽司和甜蝦壽司壽司排得井井有條,送到桌面還帶暖暖的。 鰻魚軟熟而且沒有軟骨, 蟹柳夠曬大條之餘表面還有少許芝士和沙律醬,非常惹味。甜蝦就夠曬爽口,而且一d都唔腥。

海膽手卷非常迷你仲好足料,老闆一啲都唔 吝嗇任你食。

甜品多到數之不盡,意外地竟然有生果食,真係幾好喎。

優惠時段仲有85折, 款式又多,價錢經濟,非常抵

2019-02-22
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday