Hiring
Up to $22,000
Monthly
Up to $18,000
Monthly (Negotiable)
2020-06-24 112 views
.其實自從當年Hesheeat係旺角開第一間舖時,我已經好鐘意食😛但香港嘅甜品cafe越開越多後,我都難免忘記咗佢嘅存在😟前幾日同男朋友去食,係完全無退步之餘仲覺得好食咗😛😛當日我哋超肚餓,忍唔住叫咗好多野食✔️鮮魷魚墨魚汁意粉 - 叫咗少辣,但都好惹味😽食污糟個嘴都抵😌✔️宇治抹茶Kakigori - 呢個普通咗啲,如果有多啲抹茶醬就更好😌不過個幾粒白玉都好食🤣✔️檸檬忌廉班戟卷 - 一直都係我最愛,配埋個乳酪雪糕係好夾的✔️朱古力花生醬焦糖香蕉Hotcake配杏仁雪糕 - Hotcake做到外脆內鬆軟口感,又夠蛋香,入面仲有花生醬,邪惡🤭✔️柚子沙冰配抹茶雪糕 - 超好飲,又透心涼🤗✔️夏日水果紅茶 - 甜得泥唔會靠過茶味,很可以🤗#順帶一提#當日銅鑼灣嘅幾位staff都好有禮貌又細心.
✔️柚子沙冰配抹茶雪糕 - 超好飲,又透心涼🤗
✔️夏日水果紅茶 - 甜得泥唔會靠過茶味,很可以🤗
#順帶一提
#當日銅鑼灣嘅幾位staff都好有禮貌又細心