2022-07-13 175 views
整體評價坐既空間:唔算太闊落,檯就有啲細張。食物質素:比想像中好。海膽(其他朋友一致都覺得唔錯),拖羅(魚油唔多個人覺得唔錯)。另外雙皮奶同天婦羅值得一試,電話落單叫幾多野食就黎足幾多。刺身種類唔算太多,大慨8-9種左右(拖羅唔係依8-9種入面),手卷既size都係一啖食得哂,唔會太頂胃,可以留肚食其他野,而野飲任飲既。服務方面:不論上菜,帶位,收野既態度都好友善,唔會出現上菜果個唔會收埋野既情況,值得一讚。另外收野都收得好快,令我地就算成檯都係野,只要一有吉碟出黎,都好快有人自動波黎收走。衛生情況:整體環境光線充足,地下都好乾淨,就算走既時候去toilet都唔會好污糟。整體都唔錯,但有啲地方有啲美中不足,例如十點左右啲清酒梅酒已經收起哂,意猶未盡。刺身同壽司既種類有啲小,雖然有花之戀,鰻魚等等,但希望之後會再加多小小唔同既種類啦。背景本身好耐冇食過放題,之前食親都有啲伏,所以今次都抱著試伏既心態去,當然伏不能只有自己試,所以都拉埋一堆朋友一齊做敢死隊。一上到去門口冇人等,心諗可能平日又已經成八點所以先冇乜人,就膽粗粗照試。佢有分4隻唔同價錢既package,當然包既野食同時間都有唔同

整體評價
坐既空間:唔算太闊落,檯就有啲細張。
整體都唔錯,但有啲地方有啲美中不足,例如十點左右啲清酒梅酒已經收起哂,意猶未盡。刺身壽司既種類有啲小,雖然有花之戀,鰻魚等等,但希望之後會再加多小小唔同既種類啦。

背景
佢有分4隻唔同價錢既package,當然包既野食同時間都有唔同,我地就揀左C餐試下拖羅同海膽。
我地本身book左8點,但我地未到齊就唔入去,諗住改晏啲,點知帶位既小姐善意提醒我地,原來8點半入座每人平40,咁就等齊人先入啦。
可能係平日加上已經成八點半,所以入到去都唔算太多人。
2022-07-12
$492 (Dinner)