平日下午兩點幾到達 一心想食佢個招牌沾麵點知無晒… 建議大家打咗電話問吓有冇供應先去,因為佢個地點行上去應該都幾吃力,上環地鐵站行上去都要成10分鐘,夏天搭的士上去會好好多聽講平時要排隊,入到嚟無理由唔食架叫左白湯 $138 餐牌寫湯底經烹煮8小時 日本人一貫作風 會教你點樣食 先品嘗一啖湯 再開始食用配搭到清新嘅柚子醬 按自己喜好調味你睇到個柚子醬係店家自己磨嘅 入口感覺好特別好清新得來中和左魚的腥味幾好食 都好多魚肉 鮮嫩唔腥 拉麵份量適中 都幾好食同埋環境都幾乾淨舒服 開放式廚房見到師傅整麵 未去到回味無窮要排隊就未必再食佢 你問我我都係推薦我之前食的另一間日本麵店加左$15 要個糖心蛋 無乜特別 唐揚炸雞 好似$38(?) 有3件 配搭咖哩粉好惹味雞肉都好鮮嫩!---整體用餐感覺都幾好!員工態度有善,不過餐廳座位真係唔多,大家就返時間去試試都無妨麵店同一條街都有好多特色咖啡店下次去試吓先

聽講平時要排隊,入到嚟無理由唔食架

叫左白湯 $138 餐牌寫湯底經烹煮8小時

唐揚炸雞 好似$38(?) 有3件 配搭咖哩粉好惹味
雞肉都好鮮嫩!

麵店同一條街都有好多特色咖啡店下次去試吓先
2021-06-02
$150 (Lunch)